Invitaţie

18.12.2019

Primăria Sîngeorgiu de Mureș în parteneriat cu Asociația Divers,  Asociația ”Caritas Asistență Socială” Filiala Organizației Caritas Alba Iulia și Școala Gimnazială ”Sfântu Gheorghe” vă invită miercuri, 18 decembrie, ora 17:00, la Căminul Cultural din Sîngeorgiu de Mureş să participaţi la un eveniment intercultural organizat cu ocazia Zilei Minorităților Naționale din România în cadrul proiectului „O șansă pentru fiecare în Sîngeorgiu de Mureș”.

Activitatea este dedicată membrilor comunității din Sîngeorgiu de Mureș în vederea prezentării publicului larg a specificului cultural al comunităților etnice din Sîngeorgiu de Mureș cu scopul conștientizării importanței asumării identității naționale de către membri fiecărei comunități.

Evenimentul va cuprinde momente artistice oferite de beneficiarii proiectului din comunitățile marginalizate ale comunei, cât și a membrilor comunității române și maghiare.

Va fi prezent și un stand de informare despre serviciile de ocupare, educaționale și de sănătate oferite în cadrul proiectului.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 al Ministerului Fondurilor Europene.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să o contactați pe Koreck Maria, Coordonator proiect din partea Asociației Divers, 0722-318605

 

Sófalvi Szabolcs                                                    Koreck Maria

Comuna Sîngeorgiu de Mureș                              Asociația Divers

Primar                                                                   Președinte