Muncitori scări de bloc

Bumtzi
, Romania
Description: 

Noi credem ca nu sunt doi oameni la fel, de accea in compania noastra, fiecare decide cat doreste sa lucreze. Gandit ca si un sistem modern, iti alegi tu cat muncesti si noi te platim dupa munca ta. Sectoarele noastre sunt gandite pentru un program de 4 ore, deci poti munci cat doresti, 4 ore, 8 ore sau 12... part time sau full time. Un concept nou pentru  o societate moderna.

    Dorim alaturi de tine sa ramanem cei mai buni, pentru ca Meritam, Vrem si Putem mai mult! Am zis.

Cautam oameni puternici in echipa!

    Munca alaturi de noi nu e usoara. Ai de luptat cu o mentalitate invechita a majoritatii, ai de luptat cu prejudecati ale mentalitatii romanesti cotidiene, insa ai aliat o firma puternica si cu mentalitati vizionare si moderne. Noi nu te vedem decat intr-un singur mod, partenererul nostru. Noi vrem sa fi alaturi de noi! Pentru ca noi suntem cei mai buni, si asta datorita echipei, adica si tie. 

Cariera si stabilitate

     Succesul tau este dat de echipa si succesul echipei este dat de tine. De accea decizia finala iti apartine in ceea ce priveste programul tau si ceea ce doresti sa faci ca si coleg si angajat, indiferent ca discutam de un contract full time sau part time. Fii propriul tau sef, insa in umbra unei firme  puternice si a stabilitatii date de contractul de munca! 

mai multe detalii: https://www.magazinulcurateniei.ro/x-muncitor-scari-de-bloc?fbclid=IwAR0gsv65wJ07jgJ5ZXTxWP5BpLsKADvINfoqui4tv3_Gks2gTZL7cw16HNo

Contact: 

0761.000.280 

Published on: 
Thursday, May 7, 2020 - 22:45
Eployer: 
Bumtzi
Job Location: 
Targu Mures
0761.000.280
Romania
RO
Expiration: 
Tuesday, June 30, 2020 - 22:45